Dagens

Dagens person: Ellen <3
Dagens msn: Emiily <3
Dagens tråkigaste: Inget att göra.
Dagens roligaste: Vattenspridare x)
Dagens humör: Ganska glaad :P
Dagens outfit: Shorts från Tenneriffa och ett linne från Ellens garderob ;)
Dagens mat: Pizza <3
Dagens fordon: Cykel (;
Dagens sms: Izabell H.
Senaste sms med Izabell: Okej då kanske vi ses då. Glad sommar!
Dagens färg: Gröön :D
Dagens ljud: Fåglar.
Dagens nagellack: Höger hand har jag gul och blå och på vänster hand har jag typ guld.
Dagens äckliga: Ingen dusch :S (Bara kallvatten).
Dagens film: Hannah Montana ;)
Dagens musik: Stereo Love :D <3
Dagens skratt: Skrattar åt allt Ellen säger jueh ;)
Dagens blogg: Moa Hedmans tror jag (;
Dagens roligaste inlägg: Hissar och dissar ^^


Hissar och dissar



+ Båten. Jag har verkligen blivit kär i den! Den är så himla fin och det är så mysigt att vara ute med båten. Mitt lilla rum på båten är så himla sött och så har jag ju egen toalett också x)

+ Ellen. Hur skulle jag kunna leva utan dig syster? Jag älskar dig verkligen och du ställer alltids upp och du är jämt så himla söwt <3 Jag älskar dig i vått och torrt och är jävligt glad att känna någon så fin som du :) <3

+ Min kamera. Vet inte om jag hissat den förut men ändå. Jag tycker den är snygg i utseendet och tar snygga bilder. Jag är välidgt nöjd med den och storleken är perfekt.



- Falska personer. Det är så himla dumt att vara falsk. Man sårar bara folk och liksom daaah ? Det finns ju inget bra med att vara falsk.

- Fjortisar. De tror att du är så himla snygga och mogna och coola. Visst, jag förstår att man måste gå igenom allt i livet och prova allt men det sättet de "provar" saker på är helt sjukt.

- När det inte finns något att se på tv:n. Jag hatar det! Man har typ ingenting att göra och zappar bara heeela tiden. Så sjukt stööörande -.-'

Ska nog gå och lägga mig nu x)


Hot or not?



Jag hittade dessa när jag skulle kolla upp vad sommarens mode 2010 var ;) Jag tyckte de var rätt läckra, men lite för mycket för mig. Att se mej gå runt i sådana är nog bara en tanke (: Men håll med om att de var snygga x)


Down in my head - Jay Sean

Ville bara visa Jay Seans senaste låt, jag gillar den faktiskt. Vad tycker ni om den?



Ps. Emiily kommer att gästblogga här en månad under sommaren då jag är ute med båten :) Hon kommer någon gång i juli, se fram emot det! xD ds.


Vad jag gjort idag



Inklusive varit med Ellen fast det är ju inte riktigt samma sak.. Hata mej inte Ellen ! x)


Tisdag och onsdag

Heeeeeeeeeeeeeeej x)

Ursäkta min dåliga uppdatering, men jag har haft lite annat bus för mig :)

Tisdag: Jag vaknade hemma i min säng för första gången på en hel vecka. Solen lyste in genom den tunna gardinen och jag steg upp redan klockan halv tio. Jag ringde Ellen och meddelade henne att jag hade stigit upp x) Sen åt jag frukost och gjorde mig klar, innan jag begav mig till Ellen. Det var bestämt att vi skulle bada idag :D Ellen och jag hade ju inte setts på över en vecka, så jag hade verkligen saknat henne (: Vi gjorde en picknick som bestod av vattenmelon, midsommarkakor, pasta och en fantaflaska ;) *suktande* x) Vi cyklade iväg och sen hade vi glömt vägen så vi frågade några. De beskrev vägen och vi cyklade på. När vi skymtade en sjö mellan träden och villorna så följde vi den branta backen ner till en vändplan. Där gick vi ner och såg en skylt: "Riddersviks badplats" eller något x) Vi började skratta. Vi hade cyklat heeeelt feeel ! x) Men vi orkade ju inte ändra oss nu så vi gick ut på bryggan och lastade upp picknicken, hungriga som vi var. Vi åt och åt och åt och sen ville vi ta ett dopp. Det var ganska varmt i vattnet men ganska äckligt med all grön sörja från träden.. Och stegen var lös! Den höll på att välta baklänges hela tiden jueh x) Men det gick. Vi hängde oss under bryggan där det fanns som en repgunga x) Väldigt skoojigt ! :P Sen solade vi och jag har faktiskt fått lite färg :D *stolt*.. Sen cyklade vi hem igen och då skulle Ellen sova hos mig :D Vi badade i vattenspridaren x) Sen cyklade vi hem till mehj och pratade tjejsnack och gjorde en annan saaaak haha xp Vi somnade runt 23.30 då vi skulle upp tidigt nästa daaag.
Onsdag: Pappa väckte mej och Ellen runt halv nio för vi skulle hem till Ellen och gå ut med hennes hund Ruffin <3 Vi åt frukost hemma hos Ellen och sen gick vi Gulsippan runt med Ruffe ;) Ellen och hennes familj har olika namn på olika promenader, underhållande familj det där ;) Efter promenaden läste vi lite och såg på tv. Vid lunch blev det pizzaaaah ! :D Sen gjorde vi ingenting speciellt innan vi sprang i vattenspridaren igen och sen rann tiden iväg utan att vi gjorde något speciellt. Vid halv sex skulle jag cykla hem, och imorgon ska jag, Ellen och Linnea bada igen :D Askuuul ! Denna gång blir det nog rätt baad..


Gammal bild x)


Kommer hem idag

Heeeeej alla söta läsare!

Gud vad jag har saknat er denna vecka. Jag har bara skrivit ett inlägg på en hel vecka! Helt sjukt ju. Men veckan har gått så himla fort och jag har gjort så himla mycket roliga saker. Det har verkligen varit en toppenvecka! Jag längtar redan till nästa gång vi åker ut med båten. Jag har tagit lite bilder och sen kommer jag att skriva om dagarna så mycket som jag kommer ihåg av de. Imorgon är jag jättesugen på att träffa Ellen, det var sjukt länge sen jag träffade henne känns det som. Saknar dej Ellen <3 Ja, som sagt så har det varit en superbra vecka, och jag kommer hem idag (: Blogar mer när man kommit hem och först blivit placerad i duschen.
Så puss och hej! <3

Gammal bild <3


Klubbholmen

Heeeeej !

Nu är vi vid klubbholmen där vi ska fira midsommar. Under midsommar bloggar jag såklart inte, men jag slänger in ett inlägg nu så att ni inte tröttnar på att besöka min blogg haha ;) Idag kommer typ Julia sötnosen <3 Kanske Cassandra också, hoppas verkligen det <3 Imorgon kommer Bella, blir askuuul! Sen händer väl inget imorgon förutom att mamma kommer :D Blir nicenice. Sen blir det midsommar :D Längtar verkligen diiiiit <3 Snart ska jag ut och träffa Lollo och Johanna och kanske Sara om hon vill. Så vi ses imorgon eller på lördag.
Pussar :D <3


Gammal bild, pappa har inga bra bilder :P


Dagens

Dagens kompis: Moooaaa <3
Dagens onödigaste: Jag ser inte på fotbollen just nu (a)
Dagens bästa: Hoppbilder med Moa ;)
Dagens goda: Glassen (a'
Dagens smajlis: :)
Dagens färg: Svart (:
Dagens ord: ASGARV !
Dagens ljud: Fåglar :*
Dagens jobbiga: Ont i huvudet :/
Dagens "naaw": På msn.
Dagens stora pinsamma: No comments.
Dagens msn: Moa och Felicia.
Dagens tråkigaste: När Moa gick hem :/
Dagens humör: Uppspelt (a)
Dagens placering: Soffan just nu HAHHAH (a)
Dagens kategori: Standardkategorin.
Dagens träff: Inget oväntat.
Dagens musik: Jay Sean, Cry :D
Dagens jobbigaste: Regn.
Dagens blogg: Fokis blogg ;)
Dagens sak jag måste få fram nu: Nu måste jag gå hejdå! (a)


ASGARVAR! :*


Bildbomb från idag

Dagen har varit så himla rolig Moa. Jag älskar verkligen dej och du betyder så mke. Jag vet att vår vänskap är långvarig och jag vet att vi alltid kommer att vara bästa kompisar. Vi passar så bra ihop och det känns som om vi blivit födda för att leva tillsammans. Jag älskar dig syster <3
Nu gör jag inte så mke, mest chattar på msn och är lite social (a) Chattar med Felicia från Hallamölla sötnosen <3 Och såklart med Moa (y) Ska lägga upp några bilder från idag, eller ganska många. Jaja vi får se hur många det blir nu xd















Och nu blir det att äta...


Puss på er! =)


Eftermiddag

Hejhej :)

Nu har Moa gått hem. Vi har haft skiiitkul idag också. Det var askul att hon kunde sova här. Nu dröjer det nog innan vi ses igen, men någon mer gång under sommaren måste vi ses. Moa och jag har så himla kul ihop :) Vi har solat lite, skrattar en massor och suttit vi msn haha :P Sen har vi köpt glass och hängt lite vid Knallen ett tag. Nicenice :) Igår så somnade vi väl runt halv 2 kanske klockan var? Så det var väl inte så farligt ändå haha (: Men ändå ganska sent. Sen vaknade jag vid 10 av att Moa kittlade mej haha x) Nu spöregnar det så jag vet inte om jag kanske ska sätta på en film innan mamma och pappa kommer hem. Kanske kan vara en bra plan? Jag tror jag gör det. Eller så ska jag kolla bloggar. Men jag har i alla fall dötråkigt nu när Moa har gått så nån kan väl smsa eller ringa eller något? Msn finns jag ju också på ;) Men jag har ju varit social hela dagen så det är ju något man kan tänka sig fortsätt med haha :) Kankske lite för social... Menmen, nu ska vi inte gå in på det xD Detta blev väl ett ganska onödigt inlägg så jag slutar nog nu. Usel uppdatering idag men det är sommarloooov ! :D
Pussar <3


Laddar upp de sunda bilderna sen -.-


Älskar dehj Moaah <3

Nu ska jag länka till världens bästa, goaste, underbaraste, hetaste och coolaste tjejs blogg ^^ <3
Älskar dej Moaaah :) <33

www.neewbie.blogg.se
www.neewbie.blogg.se
www.neewbie.blogg.se
www.neewbie.blogg.se
www.neewbie.blogg.se
www.neewbie.blogg.se
www.neewbie.blogg.se
www.neewbie.blogg.se
www.neewbie.blogg.se
www.neewbie.blogg.se
www.neewbie.blogg.se
www.neewbie.blogg.se
www.neewbie.blogg.se
www.neewbie.blogg.se
www.neewbie.blogg.se
www.neewbie.blogg.se
www.neewbie.blogg.se
www.neewbie.blogg.se

Om du inte klickar, släng dehj i väggen! (a)


En grym tjej med mke fantasi och glädje, det är Moa Bertilsson det :) <3


Lördag

Heeeeeeeeeeeeej x)

Har inte bloggat så mke idag för jag var ju med världens sötaste tjej, Moaaaah <3 Vi hade jättekul faktiskt. Och nu ska hon sooova häär ! Komme bli grymt, det bli alltid grymt med Moa :D <3 I alla fall så kom Mao till mej vid 12 och vi gjorde ingentng speciellt. Vi bytte header på hennes blogg, fotade, snackade och drev med killar på msn haha ;) <33 Sen åkte vi till Moa för att packa och vi hade typ tagit feeel buss hhah -.- Men vi kom till Moaah tillslut i alla fall. Där drev vi med en ***** kille ;D Hahhahah han va typ fett lättluraad haha ! Sen åkte vi hem hit igen oich nyss kom mamma och pappa heeem. men vi har i alla fall fotat en massa och det har jag ju lagt in haha ;) Äntligen lite vettiiiiiiga bilder här igen hhaa -.- Kommer nog inte blogga så mke ikväll för Moaah e ju här menmen ;)


Moaaah, jaaagh <3


Bildbomb med Moa xd

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej x)

Nu sitter jag här med Moa och vi har haft skiiiiitkul hittils. Vi har fotat en massa, vi har suttit vid datorn, busringt till 118 800 :D Askuuul ! xd Nu ska jag ladda upp några bilder från idag ;)



















Just nu chattar vi med någon stööörd polis ? Men jag bloggar med ikväll, då Moa ska sova hos mig :D Kommer bli skiiiiitkuul ! ^^


Svar på kommentarer

Lollo_Love_party om Resultat:

vet faktiskt inte! du är fin både blond och brunett!

Svar: Haha (: Jag gillar nog det gamla bättre.

   

 

moa.b om Resultat:

gud vad snyggt marty de passar bra med båda!!

Svar: Bruuunt ! Mke bättre ;)

 (moa.b) om Snart kommer Mooooa <3:

nicce bild marty ja kmr om typ 40 min e nt klar än saknar dig mer för varje min!!! <333

Svar: Saknar dej jättemke också :) <3

moa.b om Kväll:

Nu e de morron längtar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Svar: Samma häääär ! <3

moa.b om Svar på kommentarer:

Du e så gullig marty längtar tills kl. 11:30 du betyder oxå skit mke för mig de e obeskrivligt hur mke!!! miss u!!

Svar: Du betyder mest Moa sötnos <3 Älskaar dehj :D

moa.b martys beundrare
om Älskar dig Moa Bertilsson:

älskar dig me syrran e inget utan dig!!

Svar: Är inget utan dej heller <3 Du betyder asmke för mej :D

Orkar inte svara på fler nu, ska fixa mej haha :P

 


Resultat

Tänkte visa resultat på när jag slingade håret. Det blev ljusa slingor i stället, så ni vet haha ;)





Vad är snyggast, nästan blond eller brunett? :)


Snart kommer Mooooa <3



Heeejheeej :)

Snart kommer Moa sötnos ! <3 Det kommer bli skiiiitkul idag och vädret är ju bra i alla fall, så det kanske blir lite sool x) Vet inte riktigt vad vi ska göra men mamma & pappa vill att vi ska följa med in till stan (?) Man bah: skiiitkuul! -.- Nejdå men jag får väl se vad Moa vill ;) Just nu chattar jag med Lollo H och vi ska typ göra något om en vecka också, så det blir grymt. Men jag ville bara att ni ska veta att jag är vaken nu :O Och att jag ska vara med Moa idag haha ;) Så ses, pussar <3



Kväll

Nu går jag och sover tror jag faktiskt x) Ska ju träffa sötaste Moa imorgon och då blir det väl fullt race så det gäller att vara pigg som en ärta ! (; Ses imorgon småungaar ! <3


Svar på kommentarer

moa.b om Kväll:

GULLIG

Svar: Här var man uppe med tuppen! Tack för alla fina kommentarer och tack för att du tycker jag är gullig och tack för allt du skrev på din blogg! <3


moa.b om Svar på kommentarer:

naaawww lövv uu too!!!!! ps.längtar tills imorn!!

Svar: Längtar också ! (a)


moa.b om Ska jag byta skal till min mobil?:

den blåa xd !!

Svar: Den var häftig, eller hur? :)

Svarar på resten sen, blev något krångel ;)


 

moa du vet!! om Klippa mig:

slingor på dig kommer passa så jävla snyggt du e snygg i allt marty !! <33 lycka till hoppas de blir bra med klippningen och de ps. de kmr bli as kul imorn!!

Svar: Taaack <3 Du är snyggast (a) Ska bli askul (:



 



 


Älskar dig Moa Bertilsson

Jag är verkligen glad att känna just din hand,
hur den landar i sommarens sand.
Jag känner mig trygg,
när jag får luta huvudet mot din rygg.
Du betyder allt,
Vi är allt mellan peppar och salt.
Vi är så himla lika,
vår vänskap kommer aldrig ge vika.
Solens strålar bränner på kroppen,
det är dig jag ser på toppen.
Jag önskar tiden kunde stå still,
ingen av oss gillar sill.
Jag älskar att älska just ditt solbränd hår,
jag har skrattat med dig i alla år.
Du betyder mycket för mig kära vän,
framtiden får vi tänka på sen.
Jag älskar dej föralltid syster,
du får mig att skratta när jag är dyster.


Älskar dej Moa <3


Klippa mig

Hejhej x)

Snart ska man iväg och klippa sig då. Ska bli asnice ! Men jga tror jag ska slinga håret. Sen kanske tona i vinter igen eller något. Men slinga vill jag. Kanske lite mörkare typ brunt eller något. Kommer vli skiiitfint x) Hur tycker ni jag ska göra ?


Jag idag med Elin haha ;D


Morgon

Heeeeeeeeeeeeejj x)

Vaknade inte nu precis. Vaknade typ för någon timme sen :) Om typ några minuter kommer Elin med bussen och här sitter jag och sölar. Skulle jag möta henne vid hållplatsen? Ouuups... Måste verkligen gå då! Men imorgon blir det i alla fall Moa Bertilsson, askul ! Moa jag älskar dej <3 Vi chattar just nu på msn och Moa älskar min blogg, naaaw :) Men nu måste jag kila, puss (: <3


Kväll

Äscch, nu är det ingen mening med att sitta uppe och dra sig längre. Kanske går ner till morsan & farsan och ser på tv men det lutar mot sängen faktiskt x) Imorgon blir det ju Elin, askul ! Bloggar kanske inte så mke, men lite på morgonen och lite på kvällen kanske haha x) Ses imorgon, godnatt sötnosar !





Godnatt (a)


Planer för imorgon


Svar på kommentarer

moa.b om Foki eller Kissie?:

foki hon e så söööttt!!! men du e sötare xd
men kissie e så feikad

Svar: Exakt så tycker jag med! (a)

moa.b om Älskar er tjejer <3:

ja då :/ drev xd

Svar: Mooa! Shit alltså jag ska göra en egen för dej (a)


moa.b om Stallet:

Gullunge du e !!!

Svar: Du e sötast <3


moaa om Onsdag:

soklart vi kan sockertoppen :) loovvee yaa!!

Svar: Så bra bästa Moa <3

 


Onsdag

Heeeeeeeeeeej x)

har inte bloggar så mke idag men jag hade lite annat för mej haha (: Först tog jag bussen till Vällingby och mötte upp Elin vid Stadium. Jag hjälpte henne att välja en under del som var skiiiiitsnygg ! :D
Sen åt vi lunch ganska tidigt och det blev pizza som vanligt ;) Asgott! Sen köpte vi vatten på Lidl för 3 kr (a)
Sen gick vi in på Öob men de hade inga hästgrejer till Amazona, minishettisen som jag och Elin håller på att spara ihop till :D Så vi gick till Vinsta till Arken zoo och tog en glas på Coop (a' Sen när vi skulle hem satte vi oss på busshållsplatsen och väntade. Sen kom en buss tillbaka till Vällingby dit vi skulle men den bara körde förbi (?) Men då sprang vi till nästa hållplats och 30 meter från den förra kom Elin på att hon glömt sin Stadiumpåse med sin bikini. Då sprang hon tillbaka och jag väntade vid den andra busshållsplatsen för att se när bussen kom. Sen kom Elin utan Stadiumkassen och gråtandes tillbaka. Det visade sig att precis när hon skulle ta kassen så rusade en man ut ur en bil och snodde den. Elin bah:
- Det där är min, stanna!
- Nej det är inte din, sa mannen och körde därifrån :O
Han hade sin dotter med sig och sin fru! Rakt framför ögonen på Elin, så jävla hemskt :O
Vi polisanmälde det direkt såklart och de sa att det skulle vara svårt att hitta honom men att det var bra att vi anmält honom. Sen åkte vi hem och gjorde en budget till Zona (a) Sen skulle jag riiiiida och jag fiiick Jooooy ! :D Blev så glaaad. Det är ju sista gången och då rider alla ut på ängen med fika och så får hästarna beta. Det var jättemysigt, verkligen :) Sen åkte jag hem och jag har inga planer för kvällen. Imorgon ska jag träffa Elin igen och jag tror att sötaste Ellen hänger på <3
Ses <3

 


Bästa minishettisar!

Hejhej :)

Jag sitter här och är helt förälskad i minishettisar haha :) Tänkte visa de jag är mest förälskad i <3


Här har vi Amazona, Am som jag kallar henne ^^ Söwt va?


Detta är Baccara, kallas Cara :)


Till sist så ser ni Shaman, kallas MiniRaine ;)

Detta är mina 3 favoriter, vilken utav dessa gillar ni bäst? :)


Onsdag



Heeeeeej x)

Jag tänkte berätta lite om dagen haha. Inte helt seriöst som vanligt haha x) Men i alla fall. Jag vaknade och gick upp och satte mej vid datorn ;P Sen åt jag frukost och sen tog jag en lång dusch och tvättade håret, riktigt skönt faktiskt! Sen gick jag ut i solen och solade ett tag innan jag åt lunch. Efter lunchen skulle jag ju till stallet och bussen gick typ assent så Elin var där före mig. I stallet putsade vi träns & sadel riktigt noggrant då Elin och jag satsar på guldborsetn i juni eller juli :) Guldborsten är som en borste i guld som hängs upp ovanför spiltan på någon häst en gång i månaden. Personalen kollar vilken häst som är bäst omskött. När vi putsat flummade vi lite och snackade baaaaara liiite x) Sen skulle vi rykta och det gjorde vi ganska länge. Joy sken och blänkte efter det kan jag ju loooova! :D Sen skulle vi ta in hästarna och jag fick ta Atlet och Mistral sötnosarna <3 Efter det gick vi till klubbis ett tag och flummade vidare liiite där x) Sen stack vi hem till Elin via hennes cykel där jag fick skjuts, riktigt skönt och riktigt olagligt xD Hemma hos Elin snackade vi mest och bläddrade i Hööks-katalogen och så. Jag hälsade på Elins brorsa också haha ;) Sen skulle jag hem ganska snabbt och pappa kom och hämtade mig som tur var, då slapp man bussen! :D När jag var hemma åt vi grillat kött med pasta och sen gick mamma och jag en kvällspromenad. Vi stannade och kollade på klubbhoppningen också. Det var riktigt roligt att kolla ! Den minsta lilla svarta ponnyn var bäst enligt mej :D Sen gick vi hem och då har jag inte gjort så mke. Kanske ser vi en film ikväll eller något? Jag vet inte. Nu orkar jag inte blogga mer.
Pussar <3


Stallet

Nu blir det stallet, ses sen :)





Puss <3


Soloutfit!



Thahahaha ;) Detta är min solautfit ! Nu har jag solat lite, men gick in ganska snabbt pga de irriterande getingarna som också är skiiiitläskigt jueh xD Som tur var så kom den inte in för Pussel vaktade i dörröppningen. Älskar verkligen den katten alltså :D <3
Nu ska man väl koka makaroner, kyssn <3


Morgon

Hejsan svejsan :)

Jag vaknade väl nyss haha -.- Men jag vaknar skittidigt nu ! Fattar inte varför precis. Men jag har gjort det ett tag nu och det kan räcka hahaha ;P Idag kommer Ellen hem har jag för mig faktiskt. Hon har varit borta i en vecka nu och det räcker inte med att jag kramade henne så hon typ dog, nejnej det funkaa inte. Jag vill träffa den söwtaste & underbaraste nuuuuu på en gång ! :D Saknar dej enormt Ellen, vi måste ses innan ditt ridläger :D
Puss på dej Ellen :)
Men i alla fall så skiner solen idag så innan stallet kanske man kan sola lite ? Nån som hänger på ? :D Sms:a !
Jahopp, har väl inte så mke mer att säga dåeh.
Puss <3


Morgonfrilla, pyamas och lille Kalle haha :)


Dream a sweet dream and sleep cute (:


Dagens

ODagens klädsel: Rutig jacka, randig t-shirt och jeans samt vita strumpor :P
Dagens mat: Potatismos och falukorv :P
Dagens finaste ord: Gratis ;)
Dagens gäsp: I webbcam med Sandra ;)
Dagens samtal: Elin <3
Dagens sms: Sandra (:
Dagens dricka: Vatten.
Dagens foto: Egobilder :P
Dagens statistik: Sist jag tittade så var det typ 7, men jag tror det är lite mer nu.
Dagens färg: röd.
Dagens humör: Glaaad (a)
Dagens smilis: :P
Dagens msn: Alma :D
Dagens utsikt: Altan ;P
Dagens ljud: Gubbe på TV :P
Dagens design: Grön design som gjordes igår (:
Dagens bästa blogg: Fokis <3
Dagens bästa program: Photoshop :P
Dagens musik: River flows in you - Yiruma :D
Dagens ord: Läskigt (a'


Svar på kommentar

Mella <3 om En liten fråga (a':

Hahahaha ähhh inget <3

Svar: Okej haha (: Jag har inte heller haft så skoj haha ;P


2 headers gratis! ^^

Jepp, rubriken stämmer faktiskt ! Nu känner jag mig så snäll så jag tänkte ge er 2 olika headers att välja på så får ni sätta in de på er blogg i fall ni inte kan göra bloggdesignen själva. Detta är alltså i första hand till de som inte kan göra headers själva, men givetvis kan du beställa en personlig header gratis såklart från mig. Mejla då till [email protected], som ni alltid ska mejla till om ni vill något som idolbilder, beställa header eller undrar något. I alla fall så tänkte jag ge en snabbgenomgång hur man lägger in en header också:
* Ladda upp bilden som du gör under skapa, sen bild. Jag brukar ta måttet 800, men det bestämmer man själv.
* När den är uppladdad så kommer den upp mycket större. Högst upp finns headerns kod, kopiera den koden.
* Gå in på design och ändra till tema fashion och den går du på redigera stilmall.
* Sen går du ner till header och där på bakgrund, inom parantes står en kod. Ta bort den och sätt in din kod.
* Sen förhandsgrandskar du alltid! Om du inte är nöjd så får du justera height och widht eller hur det nu stavas :P
Här kommer alla de 2 headers i alla fall :P


 
1:an.



2:an.

Glöm inte att kommentera innan du tar headern! Vill bara se vilka som gör det ;)



Älskar er tjejer <3



Utan er är jag ingenting, tack för de här åren.
Många fler år ska det bli med er, jag älskar er så himla mycket. Ni betyder allt och jag ser er som de sötaste i världen. Det är jag nog inte ensam om. Om alla var som er skulle världen vara perfekt, tack underbara systrar :) <3


Ska jag byta skal till min mobil?



Vad tycker ni då? Ska jag byta skal till min mobil? Jag är ganska trött på det jag har och Sandra har ju ett ganska snyggt, men vet inte om jag vill ha exakt likadant liksom. Det var man ju se :) Jag skulle vilja ha något diskret, gärna vitt men det kanske blir fel mot den svarta skärmen och svarta "ramen" om man säger så. Men mitt skal känns så fånigt på något sätt. Liksom mjukisbyxer-aktigt om ni fattar =D Menmen, jag får väl byta då. Men jag kan ju inte byta utan er hjälp, kommer aldrig på fråga! :D Så då ställer jag den magiska frågan... Ska jag byta skal till min mobil?
Här får ni i alla fall se några olika som jag kan tänka mig.




Vilken av dessa tycker ni?


En liten fråga (a'


Frågestund!



Frågaaaa på! <3


Foki eller Kissie?



Vad tycker ni?


Jag lever!



Hejhej (:

Ville bara visa att jag lever haha ;P Men det gör jag i alla fall. Det är en plats ledig på sjösportlägret förresten (; Haahahha ! Jag vet inte om jag ska ta den. Alltså, det var väl ingaa skojiga männsikor i ettan. Eller Lollo var väl där och så och hon är väl schyst, men liksom Julia kommer inte :( Det är lite synd faktiskt <3 Jag kanske går med Emma nästa år? Tror det blir så. Men vad tycker ni?


På mammas jobb

Tjiinga mors! :)

Rubriken stämmer. Här sitter man då på mammas jobb och väntar på lunchen med Sandra och Carina haha (; Sen ska Sandra uppträda i cheerleading i eftermiddag och det är ju något man gärna kikar på om man får :D Jag glömde kameran i bilen så det blir bara webcambilder tills jag kommer hem -.- Men så är läget i alla fall. Ville bara visa att jag levar, puss <3


Driiiiver -.-


Svar på kommentarer.. Igen !

Julia om ':

sv:
hej, jag har gjort noreas header. jag hittade rosetten på google och sedan klippt ut den.

Svar: Tack så mycket för att du såg min kommentar om Noreas header och kunde svara snabbt! Då vet jag (: Tack!


Hahah, när jag var med Humlorna så var vi crazy sminkade :D


'


Slagga

Om ni ser rubriken så kommer ni skratta ihjäl er, i know x) Gå och lägga sig runt 10 på sommarlooooovet ! Inte kloookt x) I know. Men jag är skittrött och jag måste typ gå upp halv sju imorgon -.- Astiiiiidigt ! Inte kuul. Men i alla fall så vill jag slagga nu, seriöst. I promise -.- Eller vill och vill, men jag känner att det skulle vara skönt haahaha. Annars ruttnar jag bara ihop vid datorn ändå jueh -.- Men jag kanske lägger mig i sängen och messar eller ringer nån haha (: Elin blir det nog i så fall x) ´Det blir det alltid ju (;
Men ring i alla fall om du har lust att snacka ;)
Det var väl det jag hade på hjärtat haha (:
Pussar <3





Jag ruttnar seriöst ihop nu haha. God natt! :3


Kväll

Nu är jag ganska trött faktiskt. Men skulle kännas ganska töntigt att gå och lägga sig nu haha :* Men om en stund tror jag faktiskt att jag gör det. Imorgon ska man till läkarhuset och röntgas (a) Blir väl okej ? Men sen ska jag vara på mammas jobb (a) Mest för att jag ska få äta lunch med Sandra då :D Sandra i min klass alltså. Vi ska typ äta lunch och sen kanske det blir något mer ^^ Hoppas det ! Kanske man kan köra med "Du är så fin i håret" för mamma så kanske man får lite kläder ? (a' Hoppas det också. Okej, jag vet. Jag skrev för typ 100 inlägg sen att det var det sista menmen. Hade lite mer att blogga om och göra det lite intressantare haha ;) Wiiiiiie, någon som sätt att jag gjort ny design ? Header, bakgrund, textfärg och typsnitt. Allt är nytt  ! :D Superkul, det vill man ju ha kommentarer om (a' Gäääärna :D Men nu babblar jag igen. Det är så triiiiiiist att bara babbla -.- Eller det är faktiskt ganska kul men tycker ni också det ? (; Nu ska jag nog avsluta detta haha (: Och tack Moa Hedman, för att jag i alla fall fick en kommentar idag haha (a)


Gammal bild -.-


Dagens (a)

Dagens bästa: Paaasta <3
Dagens sämsta: Doktorn.. ?
Dagens känsla: Förvirrad
Dagens roligaste: Kommentaren (a)
Dagens tråkigaste: Ont i magen (?)
Dagens mat: Kycklingpasta
Dagens humör: Allmänt glad (a'
Dagens färg: Vit & blå
Dagens outfit: T-shirt och mjukisbyxor x)
Dagens vetande: Inget nytt -.-
Dagens samtal: Elin
Dagens chat: Lovisa G
Dagens sms: Elin
Dagens puss: Mamma xD
Dagens kram: Pappa x)
Dagens stirrande: Vne -.-
Dagens musik: Hey, soul sister <3
Dagens bloggning: Tröööög !
Dagens smajlis: (a)
Dagens ord: Haha typ -.-


Just det!

Glömde veckans planer haha, så detta blir i alla fall det sista inlägget :3



Den blev väl ganska ful men orkade inte göra en avancerad -.-


Ingen mer bloggning idag

Heeeeeeeeeeeeeeeej!

Inte så många besökare idag så kände att jag inte har lust att blogga mer idag. Bara så ni vet liksom ^^ Ses imorgon! :3


Bilder på mig (a'

Ja, haha (: Jag ska faktiskt ta och ändra textstil. Vill ha Noreas stil haha ;) www.norealarsson.blogg.se :D Asbraa blogg för det första.. Eller andra (; Norea om du ser detta, vad har du för stil? Jag är trött på comic sans ms nu =) Men jag vill ha en annan färg också ! Hur fixar man det ? Det är så frustrerande att inte veta hur man ändrar på bloggen haha (; Aströöög uppdatering idag, i know. Imorgon får vi väl hoppas på bättre. Det märks verkligen att den varit tråkigt idag alltså. Har bara fått 4 besökare idag ! :O Men jajaj, får väl hoppas på mer imorgon dåeh :) Nu kommer de efterlängtade bilderna (a)





















Visst är jag snygg (a)


Svar på kommentarer

www.moahedmans.blogg.se om Inga inlägg?:

Vadå bild grej? ;)<3

Svar: Du vet där HTML och där man laddar upp bilder osv finns. Den försvann.. Men sen kom jag på att jag lyckats trycka på "Ändra redigerare" så smart som jag är haha (a' Ps. Älskar din blogg (a) ds.


Hey,Soul Sister - Train



Ella sjöng denna på avslutningen och jag tycker hon gjorde det bra, låten är faktiskt väldigt braaa ! :3


Sugen?

Något är du sugen på, i promise (;



Gina Tricot, 399 kr



Gina Tricot, 129 kr


Gina tricot, 199 kr

Blir ju sugen på aaallt ! :D


Inga inlägg?

Vad fan har hänt? Jag kommer typ inte kunna skriva inlägg och så för bildgrejen och det där är fan borta? Mamma mia! Hjääälp mejj! [email protected] eller kommentera :O Moa Hedman, vet du vad som hänt? Riiiing !

Vad ska man säga?

Har verkligen naaaada att blogga om just nu haha (; Men jag måste väl säga att jag var hos doktorn igen.. Gissa varför ! I hate my stomach, fucking stomach.. ;P Nu gör jag ingenting speciellt, vet inte om det blir stallet. Har ju sagt till Elin att jag inte ska dit men det kanske blir så. Senare.. Jag orkar faktiskt inte blogga mer nu, ses (:



Kväll

Är faktiskt jättetrött. Så jag går nog och lägger mig nu. En ny dag imorgon haha (: Ska träffa Elin vid stallet vid två ungefär :) Någon som också tar vällingbybussen den tiden? Skulle vara kul att träffa läsarna ! I alla fall så skulle jag bara slänga in ett godnattinlägg (; Pussar oc hsov gott ^^


Tankar

Hur kommer det att bli sen? Ska det vara frågetecken ens, för vet någon det? Man kan inte ens fråga. Hur man än försöker att få reda på det så vet man inte. Jag badar och drunkar när jag är 80 år eller dör jag av ålder? vad händer när jag är död? Lever mamma och pappa då? De är typ 200 år då ju. Men saker ändras. Kanske kan man bli så gammal när jag är död. Vad som händer vet man inte. Det enda man vet är vad som händer nu, vad som sker nu och vad som ska ske nu. Det kan påverka framtiden helt totalt. Men det tänker man inte på, man lever, lyssnar, ser och andas. Så mycket mer gör man inte. Man tänker inte på hur det här kan påverka min framtid. Vem kommer leva när jag är 30? Kommer någon vän leva då eller dör alla innan de fyller 30? Kommer jag att vara totalt ensam och övergiven och dö av det? Man vet inte som sagt. Man kan inte göra något åt det. Eller kan man? Det vet man inte heller. Man kanske inte passar på för att man inte vet. Eller så passat man på fast man inte vet. Man fattar inte att man gör det men det gör man. Något bra kan hända, något dåligt kan hända eller så händer absolut ingenting. Vad är säkrast och vad vill man? Är alla svar riktiga eller felaktiga? Kan det vara olika? Kanske är saker som är självklara inte alls självklara när det kommer till sanningen. Finns ens sanningen eller inbildar vi oss bara ordet? Det är ett starkt ord. Hur uppfinner man alla ord? Vad det någon gubbe på någon ödeö som hade tråkigt och passade på med en annan gubbe eller hur kom orden till? Man kan gå och vanka óch vela utan att fatta någonting. Man kan se på saker som rätt eller fel men är det en "synvilla" är synvilla fel eller rätt ord i denna mening? Det kanske är fel, men tänk om det är helt rätt? Man bara tror och tror det självklara. Men tänk om det inte är så? Tänk om det inte finns något sånt nånstans. Men folk användet det för att göra livet enklare. Man vet ju ingenting. Men man kan inte kllaga heller, för tänk om det är fel? Tänk om orden flyter ihop till en grå massa i framtiden? Hur gör man då? Inga frågetecken, det ska vara självklart. Eller ska det?


Förmiddag

Statistiken går uppåt faktiskt (: Jättemycket sen jag blev länkad hos Emmas blogg :D www.lifebyemma.weblogg.se (: Jag skickade en idolbild och ah. Men jag är jätteglad för det så ni får gärna fortsätta att besöka min blogg ^^ Det är ju hur kul som helst med besökare och kommentarer :) Och jag ska bli bättre på att svara på de, i promise ! Annars får ni påminna mig haha (; Jag kasnke ska ha en frågestund för både nya & gamla läsare också ? x) Ska jag ha en frågestund? Det borde jag faktiskt ha. Och en tävling haha (: Det ska jag faktiskt ta och fixa prooontooo ! Allt för er sötwtiisar :P Snart blir det lunch i alla fall. Pasta och köttiiiss :D Asgott ! Min favorit faktiskt. Jag asgarvade nyss också. Ni kan ju passa på och fråga varför haha ;) Någon som kan Snap Strip förresten? Skulle va braaa om nån lärde den otekniska Martina (a) Men nu babblar jag igen, ses <3


Gryyyym -.-


Ni vill inte se min outfit!

Men det får ni ändå (; För att jag är så snäll (a'



Hemskt va ?


Dagens

Dagens kläder: Tshirt och KMK-byxor :P
Dagens mat: Macka (;
Dagens roligaste: Solen skiner -.-'
Dagens tråkigaste: Ont i maaaagen >.<
Dagens dricka: Te
Dagens väder: Sol
Dagens namn: Håller inte koll (?)
Dagens spel: Inget
Dagens ljud: Gräsklippare (;
Dagens färg: Gul och blå ;P
Dagens ljus: Mycket ljus
Dagens film: Fredag den 13:onde kanske.. ? (:
Dagens bok: Habib som jag läst 724335838 gånger förut xP
Dagens saknad: Många. Mest Ellen, Linn och Lovisa <3 Och Leo (:
Dagens känsla: Trött och äcklig.
Dagens besök: Ingen tror jaaaag.
Dagens tanke: Vad ska jag göra? Inget funkar och ingen fattar.
Dagens godaste: Mamma (;
Dagens finaste: Inte jag i alla fall (a'


Svar på kommentarer

Heeeeej (:
Har typ glömt att svaaaara på 100 kommentarar som är skiiiiitgamla -.- Så gör väl det nu dåeh.

Postat av: Bloggarmaja om 19.06
Söt bild!

Svar:
Tack så jättemycket :D Det betyder <3

Postat av: M.Hedman om Test taget av moahedmans.blogg.se
Visst vad testet jobbigt? ;)

Svar:
Nej du, mina är långtråkiga medan dina är aaaaaskuuul ^^

Postat av: Saaaggga om msn med Saaagggaa ! <3:
Nååå tack gummman ällskar rey§

Svar: Älska rejj också sötnoos (: <3

Postat av: ellen<3 om Bäste Ellen ^^
ååå vad fint:D<3

Svar: När man beskriver dej Ellen så går det inte att göra något annat än fint :) Älskar dej underbara ängel <3

Postat av:
Anonym
om Test taget av moahedmans.blogg.se:

taha du kommer aldirg få en puss haha

Svar:  Då undrar jag. Vem är det som slänger in en sådan kommentar? Är det en liten söt flicka som just fått sin första egna dator eller är det en jävla idiot som inte har något liv? Jag gissar på det andra. Är det så smart det du gjorde? Att bara gå in och hacka på folk för att man själv inte har ett liv? Väldigt smaart. Och sen heta "Anonym" bevisar egentligen bara att du är någon nördig fegisunge -.-

Det var inte alla, men jag tror jag inte svarar på de andra (; Det kan jag ju göra i skolaaaan haha ;P


Outfit

Daaaagens outfit kommer här ! (a'



Jacka - H&M
Linne - Gina Tricot
Jeans - Gina Tricot


Lördag

Okej, bloggar lite snabbt innan tv:n, har ju faktiskt lovat haha :P Men berättar bara om idag nu, det får faktiskt räcka.
Först vaknade jag och Lovisa klockan 08.00 så vi hade sovit i typ 4 timmar men vi kunde inte somna om haha! Vi satt vid datorn lite grann och klockan nio tyckte vi det var dags för Linn att gå upp. Så jag hoppade på henne och hällde en lokaflaska över henne, såklart min idé ! (a' Sen åt vi frukost och gjorde oss iordning och så.
Sen cyklade vi hem till Linn & Lovisa och åt glass. Sen cyklade vi till Knallen och köpte en glass till haha :P
Sen var de tvugna att gå hem så då gjorde jag ingenting. Sen skulle mamma och pappa på typ schampang (stavas?) provning och sabrera.. Skiiiiitråkigt att se jueh -.- Men jag hade inget att göra hemma ändå så, ah.
Efter det så gick vi till "Love Stockholm" och tittade på några grymt dåliiiiiga killar som sjöng där det stod Love2010 på scenen typ. Någon som var där? Sen gick vi runt lite och mötte typ på en fyllegubba (?) Han var bara typ 20 och gick runt där i stan med en öl i handen och när han gick förbi oss så sa han typ: "Jooorååå!" Såhär heeeeeelt sjuukt typ.
Sen åkte vi hem och ah. Det var min dag det haha (; Pussar <3 Imorgon ska jag till stallet så då blogagr jag nog en del. Förlåt för min usla uppdatering. (a'




God morgon !

Heeeeeeeeeeeeeeeeej!
Haha, vi klarade det inte :P Fast vi klarade det till 04.00 ungefär haha (: Gratulera ? ;P
Det var i alla fall askuuuuuul igår (: Önskar jag kunde träffa de tjejerna oftare alltså <3 Men så kan det väl bli på sommarlovet :D De är i alla fall här nu så vill inte blogga så mycket, slänger bara in några snabba bilder.
Pussar <3


Aja, blogg.se dampar så ni får nöja er med en bild, pussar ;P


Vi ska dygna !

Rubriken stämmer (:

Vi ska dygnaaaa ! -.- Hahah ska bli skiiiiitkul men också skiiiiitdrygt jueh (; Men vi ses, ville bara säga det för det sitter säkert många andra och glor in i skärmar just nu (?) (a'

Pussar <3









Kommer vi att klara det ? (:


Kväll

Hej (:

Nu sitter Lollo och Linn här och de ska sova här ! Ska bli skiiiiiiitkul :D Men imorgon ska de hem typ vid halv ett :/ Men det bledv skoj ändå. Det ser i alla fall sjukt ut uppe på mitt rum med tre sängar där haha ! Men det blev nicenice (; Jag berättar om dagen imorgon och ah. Då kommer lite mer. Jag bloggade inte så mycket idag men jag förtjänar väl en dag med vänner hahaha ? ^^ Imorgon bloggar jag kanske lite mer om intressanta saker haha ! Har ju typ varit skiiiiitråkigt uppdatering idag menmen -.- Vi zez imorgon mina gullebaarn! :*


Lovisa, jag och Linn <3



 Ses gullungaaar (a'


Craaaaaazy sisters <3


Yepps,
rubriken stämmer fullt ut.
Snart kommerm mina sisters. Vi ska va skiiiiitcrazy har vi bestämt hahah (a' Så nu har jag sminkat mej crazy med turkos eyeliner, massa rosa läppglans  och två olika mascara x) Låter det lovande eller ? (; Snart kommer de i alla fall och vi ska typ göra om vår tidning. Sen kanske det blir v-by, vi får se. Måste i alla fall äta lunch och jag vet inte om vi orkar laga lunch hahha (; Vi e lite slöa häääär alltså x) Jag bloggar nog inte så mycket idag som ni kanske fattar.
Pussen <3


Kluriga bilder (;

God morgon!
Vad faaan ? Spöregn ute jueh ! Hoppas jag kan vara med Lollo ändå. Men har ju ont i magen :/ Jääävlaaaaaa svenska sommar alltså ! (; Menmen, man får stå ut. Jag vet inte vad vi ska göra eller om vi ens ska det. Lollo kanske kom på att hon inte kan eller något annat ? (; Men i alla fall vi kanske ska träffa några och vara lite sociala hääääär ;) Ring & sms:a för faan om ni har lust att vara med oss knäppstollar, haha (a' Vi kanske tar en lunch i v-by ? I alla fall. Igår på studentsaken så var det skiiiiitkul ! Nina blev asglad för presenten och jag tänker tvinga henne att galoppera muahahha (a' För er som inte vet så gav jag, mamma och pappa henne en tur på islandshästar med mej ! Asgrymt :D Nina har alltid velat rida och hon har aldrig gjort det, så det ska bli askuuul jueh ! Tror vi gör det någon gång under sommaren. Men det får ju hon bestämma (: Laddar upp bilder om det sen ! Nu till lite snygga webcam bilder på mej haha (:













Nöööördbiiiild ! (;









T-shirt - H&M
Ögonskugga - Gosh
Mascara - Okänd
Läppglans - Make up store

Vad tycker ni om kvällens facelook ?


Dagens outfit





T-shirt: Kappahl
Jeans: Gina Tricot
Läppglans: Åhlens, det heter 6 hour typ (:


Hissar och dissar



+ Sommarlovet. Det är seriöst asskönt med sommarlov nu. Tänk att vara ledig hela dagarna och göra vad man vill ! Åka båt och vara med kompisar och vara med hästarna. Heeeeelt underbart! ♥

+ Pussel. Jag vet seriöst inte vad jag skulle göra utan min söta katt. Han är så speciell och det finns ingen som är lika underbar som han ! ♥

+ KP-tidningen ! Den är verkligen superbra och hjälpsam och rolig och allt verkligen. På soliga dagar är det en perfekt tidning !



- Att jag verkligen inte är nöjd med mitt utseende för tillfället. Allt jag gör känns som om jag är en förlorare och jag ser dum ut ju ! Jag typ är sämst på allt i skolan känns det som -.-

- Back to school ! Sommarlovet kan väl vara i några år sådär och så får man hoppa över några klasser lite då och då haha ?  Nej fy faan för skolan ! -.-

- Att jag troligen inte kommer ha något att göra idag. Alla är typ och gör något och jag som var uppe vid 08.00 och jagade kompisar haha !


Dikt - Går det om jag älskar dej

Jag ser på dej och känner en tår,
mellan oss finns ett öppet sår.
Vi har levt tillsammans i alla dessa år,
höst, sommar, vinter och vår.
Mitt hjärta skriker,
jag vill inte veta om du sviker.
chocken jag fick när jag såg,
du var på en nivå som var låg.
vi höll ett varandra i ett fast grepp,
snälla lova att inte släpp!
du har tröstat i dessa svåra stunder,
vi som gått alla dessa runder.
Vi har kämpat i skogar och skrattat på ängar,
vi har pratat i solen och gråtit i våra sängar.
Regnet faller ner,
du skulle vara det sista jag ser.
Blir det så nu,
livet är bu.
Jag vill inte dje glömma,
jag lovar att inte gömma.
Den skatt som finns inuti din kropp,
mina tårar trycker och sprutar på topp.
Jag saknar dej så jävla mycke,
jag har verkligen fattar tycke.

Kom till mej nu på en gång ****** ! Jag älskar dej jueh ♥

Dikt av: Martina Brandt snart 11 år ♥


Soooommartiiiiider !



Piggar upp mej själv med lite svääääng ! :D


♥Hulahula♥

♥Heeeejsaaaan!♥
♥Ska äta frukost nu och sen måsteee jag va med någon. Har typ kompissjuka hhaa♥
♥Pussar och riiiiiiiiiiing för faaaan!♥


Hostig morgon !

Man vill ju inte börja sommarlovets första heldag med den rubriken -.-
I alla fall. Elin kunde inte idag så jag försöker få tag på Lollo H (; Men Elin o jag ska säkert göra något på lördag istället.
Jo, vad händer idag då ? Jaaa, jag ska till tandläkaren och kolla till min booooring plasttand -.- Sen ska vi på studentmottagning hos Niiiiiiiiiiinaa :D <3 Ska bli skiiitkul ^^ Det var det det hhaa (: Nu kopplar Hanna L på så kanske ska fråga henne och Lollo ? (:
Sms:a om ni vill göra något i alla fall !


Asbraaa bild dåeh -.-


Msn med bääästaaa Saga <3

Solen skiner, inga sura miner ! säger:

heeeeeeeeeeej !

-

♥Saaagggaa♥ - säger:

Heej

Solen skiner, inga sura miner ! säger:

ska vi göra något på sommarlovet ?

Elr.. Ah du fattar.

-

♥Saaagggaa♥ - säger:

jaa

Solen skiner, inga sura miner ! säger:

Typ när haha ? Har inge å göra op hela veckan haha

-

♥Saaagggaa♥ - säger:

hahah

Solen skiner, inga sura miner ! säger:

vad skaru göra i veckan då ? Kanske kan planera in nåt där elr så. Elr nån annan vecka ahhaa. Asså shit vi har ju hela lovet på oss !

-

♥Saaagggaa♥ - säger:

hahha aahh

Solen skiner, inga sura miner ! säger:

vad göru i veckan gmn ?

-

♥Saaagggaa♥ - säger:

ehh vet int en ska typ å¨ka t farmor på gotlad

Solen skiner, inga sura miner ! säger:

Ok, hela veckan ?

-

♥Saaagggaa♥ - säger:

vet faktsikt int än

Solen skiner, inga sura miner ! säger:

ok (: Slå en pling och du har lust att göra nåt ! Saknar dej söwtis

-

♥Saaagggaa♥ - säger:

saknar dej med bebe

Solen skiner, inga sura miner ! säger:

Jag vet inte vad jag ska ha på meji morgon haha =D Ska jag ha på mej min twilighttröja elr det blåa linnet (?) Måste bah hitta min vita topp haha -.-

-

♥Saaagggaa♥ - säger:

hahah har du skolavslut.....

Solen skiner, inga sura miner ! säger:

näeh, ida hhaa

men ja vne va ja ska ha imorgon Ska typ va me ELin i stallet ru vet ?

-

♥Saaagggaa♥ - säger:

vart ska du imorn dah?

Solen skiner, inga sura miner ! säger:

de ja frågade dej tröööögooo !

-

♥Saaagggaa♥ - säger:

jag vet men asså det e ju bara stallet ud behöver int varar snygg där?

du*

vara*

Solen skiner, inga sura miner ! säger:

inte i stallet hhaha Jag e alltid snygg ändå hhahahah =D

-

♥Saaagggaa♥ - säger:

hahahha ahh gumman

Solen skiner, inga sura miner ! säger:

men du e snyggare daaarling

 

-

 

♥Saaagggaa♥ - har precis skickat dig en vibb.

-

♥Saaagggaa♥ - säger:

ojh sorry

hahah nee du e§§

Solen skiner, inga sura miner ! säger:

chilla xD

du e <3 Stoppat.

-

♥Saaagggaa♥ - säger:

hhaha

Solen skiner, inga sura miner ! säger:

Behöver en till bild på dej dårå ?

-

♥Saaagggaa♥ - säger:

när då?

Solen skiner, inga sura miner ! säger:

nu

måste ha en till på dejj min söta ögonsten <3

-

♥Saaagggaa♥ - säger:

vrf?

Solen skiner, inga sura miner ! säger:

för du e så söwt

-

♥Saaagggaa♥ - säger:

haha nee

duu ee

Solen skiner, inga sura miner ! säger:

jajaj ,)

-

♥Saaagggaa♥ - säger:

heej sorry min data dammmpar

Solen skiner, inga sura miner ! säger:

ahhaha

vad ska ru annars gör ap å sommarlovet dåeh ?

-

♥Saaagggaa♥ - säger:

ta hand om hunden

Solen skiner, inga sura miner ! säger:

haha, fattar det jueh Hur duuuum får man vaeh (?)

-

♥Saaagggaa♥ - säger:

som du neh skojja

Solen skiner, inga sura miner ! säger:

man kan jueh knappast va dummare ? Elr duuuuummare * :=

-

♥Saaagggaa♥ - säger:

hahhaha

Solen skiner, inga sura miner ! säger:

blogg.se tröööökar fett -.-

-

♥Saaagggaa♥ - säger:

hahah

Solen skiner, inga sura miner ! säger:

vrf kan nt du ha blogg ?

-

♥Saaagggaa♥ - säger:

pallar in

int*

Solen skiner, inga sura miner ! säger:

ahha okej Har du fått junis nummer av häst o ryttare ?

(?)

-

♥Saaagggaa♥ - säger:

vet int

Solen skiner, inga sura miner ! säger:

ok

ska sova tidigt today. E skittrött o typ sjuk haha -.-

förskyld och ont i halsen o typ magvirus o börjar känna lite i ögat också hhaa

-

♥Saaagggaa♥ - säger:

okee

stackare

Solen skiner, inga sura miner ! säger:

o du lägger dej förstås 05 elr ?

-

♥Saaagggaa♥ - säger:

hahaah ofc

Solen skiner, inga sura miner ! säger:

jag knr dej daaaarling

ja failade inte på my heart will go on på skolavslutningen today

-

♥Saaagggaa♥ - säger:

hahah gjorde du?

'

Solen skiner, inga sura miner ! säger:

mm

men failade på genrepet i går haha

-

♥Saaagggaa♥ - säger:

hahahha ofta hahaha

sjöng du falskt?

Solen skiner, inga sura miner ! säger:

ja spelade my heart will go on på piano saaaaaga ! Om ja skulle sjunga skulle de låta som en solbränd anka hhaa -.-

-

♥Saaagggaa♥ - säger:

hahah gumman

Solen skiner, inga sura miner ! säger:

och ni, hur firade ni sas ?

-

♥Saaagggaa♥ - säger:

eehh som vanligt

Solen skiner, inga sura miner ! säger:

typ sång o lång trööög taaaaaaaal osv ?

pussar dej (L)


Skolavslutning i bilder




Sofia ;)


Emma, Lovia, Izabelle, Sandra och Moas  cheerleading (:

Alla lärare typ håller tal (a)

Nu lyfter de Moa (:

Nu spelar jag haha (;



Jag och mammi hhaa <3

Jag är skittrött. Går nog och slaggar snart haha. Snorar som faaaan -.-

Pussar !


skolavslutning 2010

Heeeeeeeeeeeeeeeeeej!

Sitter hemma nu och hade inget att göra, så berättar väl om skolavslutningen.
Jag blev väl lite sen som vanligt haha =) Men bara sådär 5 min så ah. Först pratade Birgitta lite om läsåret och hur glad hon är och stolt och blablabla xP Sen gick vi ner på mellangården där femmorna, ettorna och sexåringarna skulle sjunga. Det var asgulligt med sexåringarna och ettorna haaha :P Femmorna var ju braaaa. Sen sjöng Ella från stallet och jag tyckte hon var gryyymt braaa! Men de skämtade lite före, de som presenterade och de var skitdåliga och alla bah: "ehm, okeeej" (?) Så det var väl rätt nice haha :P Sen höll rektorn tal och det var inte så långt ! :D Sofia hade tydligen sagt till rektorn att han skulle hålla tal med höööögst 10 meningar. Det blev 40 för hon räknade haha (; Men det brukar vara ännu längre jueh. Sen gick vi upp till enheten och jag skulle ju uppträda. Jag failade faktiskt inte så  det var superskönt (: Men gissa om jag darrade alltså ! När alla uppträtt så sa Agneta bah: "jaha, sommarlov dåeh !" men först fick råden en blomma. Jag var med i elevrådet så det var askul att få en blomma faktiskt <3 Det var skolavslutningen det, orkar inte ladda upp bilderna nu men de kommer.
Sen åkte jag till stallet och det var superkuuuuul ! Men först åt vi lunch på nån restaurang. Men i alla fall så i stallet så mötte jag Sofia och Elin, vilket var ju planerat haha =) Vi ryktade noggrant och putsade in sadeln med dyyyyr olja.. Inte vår men det stod ju Joy på den så då borde vi ha rättigheter, vilket var Elins ord haha :P Sen red vi lite på våra lufthästar hha :P Sen åt vi pankisar och jag typ blev asirriterad på en tjej som snodde mina pankisar så jag hällde mitt vatten över henne (a) Inte illa menat alltså ville bara sätta henne på plats ! (; Sen åkte jag hem, eller pappa kunde skjutsa så då slapp man bussen då -.-
Kyssn <3


Fira sommaren!

Nu ska vi fira sommaren med ett inlägg som verkligen får sommaren att känna sig välkommen. Vi börjar med en dikt om sommaren:

Vad ska du denna sommar göra,
själv ska jag ta båten och till Finland köra.
Vi kommer att få många fina minnen,
kanske några nya vänskapliga sinnen.
Man lär sig många nya saker som man kan behöva till sitt liv,
man saknar sina lärare Monica och Siv.
Men just nu har jag Birgitta som lärare,
några kanske har sommarjobb på Ica eller som bärare.
Tunga eller lätta, det beror ju lite på,
men nu ska alla en glad sommar få.

Och så ett litet tal:

Jag vill bara berätta hur kul det varit under maj och juni då jag haft denna blogg. Man känner glädje genom hela kroppen när man ser era snälla kommentarer. Detta vill jag att ni fortsätter med, men jag kommer inte blogga så mycket under sommaren. Men jag älskar er ändå och vill önska er en skön sommar !

Ja, då återstår väl bara... Glaaaaaaaaaaaaaaad sommar allihopa !




Kyssen (:


Äta lunch nu (:

Heeeeeeeeeeeeeeeej!

Nu är skolan äntliigen slut och jag har skrivit klart min novell till Min häst tidningen. Kanske lägger ut här, vem vet. What ever, ska frossa på någon mysig resturang och äta lunch nu så laddar upp bilderna sen och berättar om jag hinner, annars imorgon (;


Om några timmar är det sommarlooov !

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeej!

Tänk så skönt med en lång ledighet. Den väntar oss nu. Ärligt talat så kommer jag inte sakna skolan. Ärligt talat så kommer jag inte att sakna klassen. Ingenting finns där. Bara långsökta dagar. Visst ska jag inte säga att jag hatar min klass, men jag kan inte heller påstå att jag kommer att sakna de. Visst, några kommer jag att sakna. Vi har väl våra roliga grejor också men det känns helt sjukt just nu. Men nog om det. Om några timmar är det i alla fall sommarlov och jag har ju några grejor att ta upp nu eller vad man ska kalla det.
* Jag har inte visat min klänning ! Den måste man ju visa haha =D Så det ska jag göra nu. Men först vill jag att om du går i samma skola som jag så bläddra inte neeer ! Eller du får ju såklart haha, ingen lag på det inte. Men det blir säkert roligare om du väntar tills imorgon :P Men what ever, gör som du vill.. (;
* Jag  vet faktiskt inte om jag kommer att blogga så mycket under sommarlovet. Bara om jag vill och har tid. Visst, tid har man hela sommarlovet men man kanske inte vill ta tiden till att blogga. Jag ska passa på att njuta. Om tiden räcker i tiden, om ni fattar vad jag menar, då ska jag blogga. Men räkna inte med en massa, men såklart så slänger jag in ett inlägg då och då och svarar på era kommentarer och kollar till bloggen. Jag kanske byter design över huvud taget under sommaren, men troligen bara tillfälligt i så fall. I höst kommer det jag kommer att ha ganska länge, precis som det jag har nu. Kommer jag säker att ha till höst för jag kommer inte att orka ändra hhaa =D Men skit samma, nu vill ni säkert se klänningen och här är den:







Hhaha =D Mobbade bilder jag  veeet... Ignorera mitt miffade fejs :P Pleaseeee !


Svar på kommentar



Soffan säger: Hej Marty Party! Du har säkert glömt min blogg.se adress men här är den! www.atletis.blogg.se
Martina svarar: Det är lugnt Sofia, jag kom ihåg den haha ! :D


Test !

gHar ganska tråkigt så ah. Någon som vill hitta på något ? Riiing eller sms på mobilen tack :P

Vad har du för färg på din tröja ?

Rosa - skitunge
blå - coca cola
grön - hemska dag
vit - fina ögon
gul - ont i halsen
orange - otur idag
annat - fläskpannkaka

Vad är ditt favoritdjur ?

hund - Alaskas högsta berg
Häst & katt - godaste glassen
myra - liten rumpa
groda - massa pussar
elefant - svettig i näsan

Vad är ditt favoritämne i skolan ?

Matte - runda glasögon
slöjd - laga mat
no - hatar getingar
so - går till Bikepark ofta
Svenska - läser Julia
engelska - MSN-nörd
biologi - sparkas

Hur gör du om du ska fråga efter något på ICA ?

Hej, har ni limpa - måla naglarna
Hej snygging, värst vad du var snygg i håret då - skriver serier
Ursäkta, har ni limpa - ramlar ner och slår sig

Vad dricker du på morgonen?

Vatten - badar ofta
oboý - spelar flöjt
Te - älskar att gå omkring
kaffe - brunaste ögonen

Slutets brev:

Hej! Jag satt just och tänkte på dina fina ögon. Jag har en svår fråga. Vilken är den godaste glassen?
Jag vill att du ska veta att vad som än händer så kan du säga att du läser Julia. I skolan då skriver vi ibland serier. Vad gör ni i skolan?
Till den som älskar att gå omkring / Martina




Haaata Kissie !

Asså man bah: Va fan håller hon på med (?) Hon är ju bara 19 år o jävla plastikopererade fjortisen -.-
Orkar inte med henne >.<




?


Soooolaaa !



Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!

Ska nog gå ut och sooooooola nu så hej svejjs ! :*
Puuuusss <3


Tiiiisdaag !

Hejhej allesammans =)
Dagen var´ganska snuvig om jag ska säga det så. Jag har ont i huvudet och är superförkyld. Inte skoj alls nu när man slutar skolan imorgon och allt jueh. Snart blir det stallish med Sofia men först ska jag berätta om denna normaaaaaala dag. Vi började med typ engelska som vanligt och det var astråkigt typ. Fast Lovisa och jag jobbade tillsammans i workbook för Lovisa hade typ tagit hem sin eller vad det nu var (?) Så ah, då hade vi engelska som ni kanske har hört xP Sen rast och jag var med Emma och Lovisa och de för Ellen var fortfarande sjuk :/ Menmen, det var väl skoj. Sen hade vi inget ämne, vi skulle bara städa och torka ur skåp och packa ihop och sådär. Askul ju.. Sen hade vi genrep och hela enheten skulle tydligen kolla då ? Såhär skitkul när de ska få se det imorgon igen -.- I alla fall så gick det ganska bra, men jag spelade fel en gång och typ dog. MEn det löste sig och de flesta sa att de inte märkt det... ? Jaha, skönt i fall det var sant då ;P Men Emma, Lovisa, Sandra, Moa och Izabelle gjorde värsta framträdandet i cheerleading. Men det var för liten plats, så först råkade de slå ut legolådan ur hyllan och allt ramlade ut, sen slog de i taket med huvudet typ tre gånger och sen fastnade Emmas fot i en sladd i taket (?) Det var rätt mycket humor men kanske inte så värst kul egentligen. Inte om det händer imorgon ! I alla fall så kämpade ni bäst tjejer ! :D
Lunch vet ni vad jag kommer att säga om den så det skippar vi haha =D Sen på rasten gjorde vi ingenting mest. Jag var med Sofia, Villhelmine (stavas?), Lovisa i A-klassen och sen Emma och de i min klass. Sen skulle vi tydligen passa småungarna till halv två medan de andra fick sluta klockan ett ! Typiskt att vi alltid ska få sluta så seeeeeeeeent. Dampar på det snart alltså :/ Det var rätt lugnt, vi låg mest och solade haha xP Det var min dag det, nu måste jag ringa Sofia. Gå in på hennes blogg också: www.atletis.blogg.se (:


Joooy <3


Good natt !

Ville bara säga godnatt. Är astrött nu. Och förkyld. Ont i halsen som faan. Inte kul :/ Men det går kanske över tills imorgon, annars vet jag faan inte vad jag göör ! Men vi ses imorgon, pussar <3


Bildbomb !

Kände för en liten bildbomb för jag har så mycket att visa för er haha =D


Ellen smygfotar haha <3

Ruffe <3



Jag tror jag haha :P

Jag och Emma <3

Fint mellis hos Ellen haha :P

Blomma fotad av mej.

Jaja, pussar. Nu måste´jag duscha.



Msn med Eliiin <3

Go Joy (Elin) säger:Hejsan marre

<3<3

Långa öron :* säger:

Heeeej

Go Joy (Elin) säger:Långa öron :* säger:

bloggar haha =D

dd ?

Go Joy (Elin) säger:s.s hatsnet.se och youtube

Långa öron :* säger:

ok

e en jävla bögsida !

Go Joy (Elin) säger:Nä, är jätte kul

Långa öron :* säger:

nej, inte om, man får stallet raderat och sina hästar döpta till knull och sex av någon annan barnunge.

Go Joy (Elin) säger:, har de hänt dig

Långa öron :* säger:

mhm

Go Joy (Elin) säger:Poor you

 

http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=346653 kolla söt

Långa öron :* säger:

ok, kanske det haha

Go Joy (Elin) säger:Jag vill ha henne

<3<3<3<3<3

Långa öron :* säger:

kolla mitt pm

Go Joy (Elin) säger:<3<3

a?

Långa öron :* säger:

personliga meddelande *

Go Joy (Elin) säger:arför står de Långa öron?

Långa öron :* säger:

Men ditt tröööögo !

De efter långa öron

Go Joy (Elin) säger::*

PUSS

Långa öron :* säger:

:*

Go Joy (Elin) säger:Kanin

Långa öron :* säger:

Ska förresten lägga in denna chat på min blogg, för den blev lyckad älskliiing 8D

Va ??

Bild på Eliiin:


Elin på Lucy :P

Hopp haha :P

Bra bild på Elin och Lucy :)



Måndag

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej !

Dagen var chill. Snart slutar ju skolan så det är ju ganska lugnt nu. Först hade vi engelska och ah. Det var väl som vanligt. Vi skulle typ jobba klart med workbook och lyssna genom  typ heeeeela textbook. Är det nödvändigt eller ? Men tydligen så ja. I alla fall så sen hade vi rast om jag inte minns fel. Ellen var sjuk så jag hade lust att vara med Emma & Sandra och de. Jag bara kollade på deras cheerleading-dans till skolavslutningen. De kom faktiskt 2:a i RM i helgen, visst är de duktiga? :D Sen hade vi i alla fall... Ja vad hade vi ? Jag tror att vi hade engelska igen och sen skulle vi ha genrep medan de andra hade matte eller något. Det gick bra med mitt pianospelande och övade lite när jag kom hem också, fast det hör ju inte till saken just nu haha =) Sen åt vi lunch jättetidigt som vi alltid gör på måndagar fast vi var jättesena så vi blev typ assena till slöjden. Vi kom typ när den slutade haha :P Men sen skulle vi i alla fall gå ner till Hästparken och ha nån så här Cub, Boll och typ Bränboll (?) Ganska tråkigt menmen helt okej. Sen fick vi kokosbollar och festis också! Det var ju riktigt nice här alltså :D Fast de var väl inte så goda men ändå, rätt okej. Sen slutade vi och jag samt Sofia skulle ta samma buss till stallet. Bussen rullade på och sen får vi ju gå typ i 100 år till stallet menmen. I stallet gjorde jag precis allting :D Sofia är så himla duktig också, Atte kommer säkert att få guldborsten haha ! Sen chillade jag lite och fick leda Pegasus den stollen. Man blir ju alldeles anfådd av att leda den uppstressade fåntratten haha :P Men det var väl okej. Glömde ta ledarbiljett kom jag nyss på men får väl göra det imorgon dåå. Sofia rider imorgon så ska väl loook on henne dåå. Sen gjorde jag ingenting men sen kom Sandra och jag fick låna hennes mammas mobil för att min var urladdad hhaa (a' Jag ringde hem och då fick mamma hämta för jag orkade inte ta bussen hem. Det tar ju sån tid alltså ! Men annars har jag ätit och ska ta en dusch nu. Hårtvätt får bli imorgon, kyssar <3


Sofia och Ellen <3

Jag haha =D

Sofia, Ellen, Lawin, Maja, Martina =D


Till stallet


Konstig bild ? :P

Slänger in en kortis innan stallet. Tar samma buss som Sofia så det gäller att snabba på om vi inte ska missa den haha =D Men det hade vi inte tänkt.. Så jag måste gå nu, bloggar mer sen efter stallet, efter en varm dusch och typ efter en god middag hahah :P Pussar <3


21.48

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeej!

Ska nog gå och sova nu så detta blir en riktig liten kortis haha =) Jag är förkyld känner jag nu men det löser sig väl om jag får sova lite (: Jag ska verkligen ta vara på min sömn i natt, vilket jag kan behöva. *aaaaaaaatjooh* Haha 8) Men vi ses imorgon som vanligt efter skolan, men känner för att dra till stallet tidigt så hinner nog inte blogga där emellan om man ska fixa lite småsaker då också. Men vi ses, pussar <3



Kommer inte ihåg vem som fotade men det var i alla fall med Ellen någon dag haha :*
Jag till höger skulle jag gissa på, Ellen till vänster <3


Bilder med Ellen i onsdags <3

Efter skolan i onsdags så hade Ellen och jag riktigt kul haha =D Ska visa några roliga bilder som jag inte kunnat ladda upp då vi var på Ellen dator. Men nu kommer de !









Fotograf: Martina Brandt.







Fotograf: Ellen L

Vi hade så jävla kul den eftermiddagen Ellen ! Vädret var faan lika fint som dina ögon =D


Ny bakgrund också !

Tydligen blir det full fart i designen ikväll. Kändes bara sååå ruttet med rosaglittrig treåringsbakgrund och en tråkig gammal header. Visst, glittrigt kan vara läckert ibland men så utee i sommar ! Måste ha något lite mer charmigt haha 8D Och den nya headern är bara så söwt, så denna design kommer jag ha ett tag nu ^^ Kommentera, tål kritik !



Den nya bakgrunden är bara så somrig och härlig (Y)

Vad tycker du om min design egentligen?


Chattar med Lovisa G på msn =)

Lollo säger:

hej

Långa öron :* säger:

hejj ;O

*

Lollo säger:

vgd ?

Långa öron :* säger:

har nyss duschat, du sj?

Lollo säger:

typ inget vad har du gjort idag då

Långa öron :* säger:

vart me båten dd ?

Lollo säger:

vart me sandra

Långa öron :* säger:

ok

Lollo säger:

har du långa öron ?

Långa öron :* säger:

typ haha

har du ny header ?

Lollo säger:

ne men hur ser min ut för jag ska ändra heder men hur ser min nuvarande heder ut på din dator ?

Långa öron :* säger:

typ lite långt åt höger ?

annars bra

Lollo säger:

ok

då har vi samma

Långa öron :* säger:

e min för långt åt höger ?

Lollo säger:

nej men då har jag och du samma heder som jag har

Långa öron :* säger:

ok

ska jag fixa ny header ?

Lollo säger:

ok du kan göra en om du vill

Långa öron :* säger:

men skaa jag ?

Lollo säger:

ja

Långa öron :* säger:

ok

jag tar en bild på mej och min sköööthäst ?

Lollo säger:

ok

det blir bra

Långa öron :* säger:

kan du picnik?

Lollo säger:

aa

Långa öron :* säger:

hur roterar man ?

Lollo säger:

vet nt

Långa öron :* säger:

asså vänder på stickers:erna ?

Lollo säger:

amen jag vet nt faktiskt hhe fråga sandra

Långa öron :* säger:

ok

använder du picnik ofta?

Lollo säger:

ibland

Långa öron :* säger:

ok. Nu e den klar, ska lägga in den bara

Lollo säger:

ok

Långa öron :* säger:

laddar upp nu,

elr asso bilden hah

Lollo säger:

jag vet

Långa öron :* säger:

nu har jag sparat, blev sådärnöjd menmen

Lollo säger:

ok

men man ser nt bilden

Långa öron :* säger:

va, hur då inte ser bilden ?

e de bara vitt elr?

Lollo säger:

aa

Långa öron :* säger:

men de kmr upp, kan ta typ 100 år men de kmr.

Lollo säger:

ok hhe

Bild på Lollo:




Ses sen pussar <3


Älskaaaa Jay Sean <3



Nästan bästa låten av honom !



Han är så snygg, grym, bra, läcker och sexig haha =D *Mer fina ord än vad jag ger mig själv per dag !*


Ny header !

Nu har jag ny header igen :D Blev sådärnöjd, menmen :) Får duga ett tag nu haha =D



Vad tycks.. ? (:


Bilder från helgen


Pappa lilla xD

 
Suddigt eller ? En svan i alla fall <3




Lunch ;)



Vårat fina ankare efter en helg i en naturhamn *haha* <3



En del av mitt rum på båten haha :P



Nu har typ allt åkt. Men innan var det rätt mycket båtar (:

Kommer mer bilder sen (=





Båthelgen

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!

Ska berätta om helgen nu haha :)

Fredag: Först var det ju skola och det var väl chill. Inga kommentarer om den dagen för ärligt talat så kommer jag inte ihåg. Har minne som en guldfisk hahah xP Men sen åkte vi ut med båten och var på Finnhamn runt 19.30 och åt middag. Sen blev det ganska lugnt. Mamma, pappa och jag pratade lite och sen gick jag och lade mig för jag hade lite ont i magen så det blev supertidigt. Men kunde inte sova så då gick jag upp och somnade på soffan. Vaknade där vid fyra och gick till min säng. Sen gick jag upp vid 08.15 typ så jag sov väl inte så länge haha :P
Lördag: Ganska lugn dag. Vi gick på upptäcksfärd och blockade blommor haha. Sen åt vi på värdshuset och det var väl gott. Jag åt pyttipanna men inte så mycket för jag hade ju då ont i magen. Sen gick vi till båten och solade lite och typ åt middag sen. Mamma och pappa spelade monopol med kreditkort sen medan jag försökte sova. Det kom in värsta partybåten bredvid oss så ni kan ju önska mej lycka till med sovandet i vår båt med världens sämsta isolering (?) Nejdå men det var faktiskt rätt lugnt menmen.
Söndag: Jag vaknade tidigt. Typ vid åtta igen och vilade lite till innan vi åt frukost och åkte hem. Det var världens trafik med segelbåtar så ah. Vi körde rätt långsamt om man nu ska säga det så. Sen åkte vi hem och nu sitter jag här.
Bilder kommer (:
Pussar <3


På finnhamn - med båten

Heej!! NU ÄR VI PÅ FINNHAMN MED BÅTEN. KULKUL :) IDAG ÅKER VI HEM OCH DET BLIR GANSKA SKÖNT FAKTISKT :) HAR HAFT SÅÅÅ ONT I MAGGEN NU.  MEN VI SES HEMMA HAHA ;) <33

Onsdag

Heeeeeeeeeeej !

Sitter nu hemma hos Ellen gumman <3 Dagen var helt okej. Det är skönt med sommarlov snart haha =D Detta blir en kortis  för att Ellen har sådant här konstigt skrivbord (?) *Laptopnörd* :3 Först hade vi läsning och sen matte och jag lackar fett på den sida där jag är. Eller var, har kommit vidare nu som tur är (: Ah,  sen hade vi rast och vi typ fotade, jag & Ellen + Lawin & Sofia. Sen hade vi sv och det gick bra. Sen fick vi tillbaka våra prov och jag hade 35/39- känns ganska bra. Kunde fått bättre men det var väl okej.. :) Sen hade vi lunch och det var köttbullar och jag typ spydde för det var så äckligt (?) Ah, på rasten var jag med Ellen och de igen och vi hade skitkkul och busplingade haha <3 Sen hade vi lottdragning men varken jag eller Ellen eller Lawin vanna något. Sofia vann två saker !! :O Sen var dagen slut och vi gick hem till Ellen. Jag bloggar mer sen puss <3


Ellens hund <3


Msn med Saaagggaa ! <3

Rökta skinkan :* säger:

Hej söwtnos :*

Saaagggaa♥[ Bebe säger:

Heeej bebe

Rökta skinkan :* säger:

vad händer i ditt läckra hem då ??

Saaagggaa♥[ Bebe säger:

hahah typ inge sj dåh min lillla ängel?

Rökta skinkan :* säger:

de e du som e ängeln mitt gullefjun haha Jag bara chattar, har ont i magen. Kan va influensa för ja har ont i örat o e snuvig också :/ Men ah.

Saaagggaa♥[ Bebe säger:

hahaha guman

gumman*

Rökta skinkan :* säger:

Vad har hänt på din underbara dag ? Du har säkert behandlats som ett lätt moln hela dan ?

Missuppfatta mej nt *höhö*

Saaagggaa♥[ Bebe säger:

hahah stallet typ du sj älskling

Rökta skinkan :* säger:

ingen skola ?

Plugget hahah

Sen typ hem, tv, ont i magen, pianouppvisning och jag gjorde inte bort mej hahah =D

hahahhahahahahha ^^ *skrattar av mej lite* (Onödigt !)

Saaagggaa♥[ Bebe säger:

hahaha

'

Rökta skinkan :* säger:

skit i det, hha

lägger in vår chat på bloggen haha

Saaagggaa♥[ Bebe säger:

hahha

Martina i bloggen: Det var seriöst sista inlägget haha =D



Saga gumman <3


Mina hiss eller diss =)



+ Att jag fick KP-tidningen idag, min mobil hah, bra vänner, min blogg, pianoppspelningen, jag kanske åker till stallet imorgon, att jag håller på att skriva en jättebra bok, det roliga testet jag nyss gjorde =D, hallonsaft, att vara i stallet, blogg.se, juice, skriva texter, uppdaterade bloggar, sommaren, jag ska få ett keyboard, jag får min månadspeng imorgon, jag ska få nya ridbyxor, bad och sol i sommar, jag ska vara med Ellen imorgon, jag kan fota helt okej, jag har många bra vänner, jag har bra föräldrar, jag är inte uteliggare *hoho*, jag är ganska nöjd med mig själv och jag har bra självförtroende :)





- Skoskav, jag har tappat bort bildöverföraren till min mobil, min jacka är smutsig, det är myror i "hästträdet", tv-programmen är tråkiga idag, skoldagen var piss, Tyskland och Ryssland, att jag kommer glömma böckerna imorgon, massa läxor, bränna sig i solen, ungdomshuset på KMK, att jag inte kunde vara med Ellen idag, våran minisoffa och att tiden inte räcker till -.-

Massa najs och ganska mycket skit idag också ;)


Test taget av moahedmans.blogg.se

Jag har insett att min senaste kyss - Inga kommentarer =D
Jag pratar - Alltid.
Jag tycker om - Min sköthäst Joy (:
Jag avskyr när folk - ljuger.
Mina närmaste vänner är - Massa olika.
Min första vän hette - Ellen L.
Kärlek är  - Underbart men svårt ibland.
När jag borstar tänderna - Galopperar jag runt.
När jag lagar mat - sjunger jag en trudilutt.
Jag tänder på - ett ljus xP
Det sexigaste yrket är - Läkare ;P
Det är charmigt när - omvandlar det men skämt ut sig för, tåflirtar och när någon har glimten i ögat.
Jag är rädd för - Tandläkaren :P

Den värsta känslan är -  Oro.

Den bästa känslan är - Spänning och pirr i magen.
Jag är bäst på - att pussas :*
Jag är sämst på - att fatta saker jag inte vill fatta xD
Om jag var ett djur skulle jag vara - En häst.
Om jag var en insekt skulle jag vara - En geting *muahaha* ^^
Om jag vore ett redskap skulle jag vara -  en kudde.

Jag kommer alltid att vara - knäpp :P
Det finaste som finns - Glittrande ögon, nybakta bullar, Joy och jag tillsammans ^^
I sommar - ska jag ramla i vattnet =D
Sist jag grät var - Idag haha :P
Jag kan - vara ganska jobbig ibland ^^
Jag kan inte - fatta varför man ska riva upp byxan ?
När jag vill tänka på något går jag - på toa.
När jag bakar så bakar jag - rabarberpaj.
Min mobiltelefon är - Allmänt fungerande.
När jag vaknar på morgonen -  säger jag till mamma att jag vill sova längre.
Innan jag går och lägger mig - matar jag mina fiskar.
Just nu tänker jag på att - jag måste komma på något att tänka på.
Bebisar är - Söta men skitjobbiga.

Idag har jag - varit i skolan :P
Ikväll ska jag -  sova =)
I morgon kommer jag - Vara med Ellen efter skolan :P
Jag vill verkligen - Ha en egen häst och en puss :*
Moa du gör så najsiga test haha ! / Martina <3








Pianouppspelningen

Hejj!

Haft en bra eftermiddag eller "höhö" kväll typ... ? Det har i alla fall jag som varit på pianouppspelning och spelat piano inför typ alla som går på pianot, duktigt ! Haha =D Men jag spelade i alla fall "Flickan i Havanna". Den är typ superenkel men den blir typ skitsvår när man ska spela upp den haha ^^ Men det gick i alla fall bra. Fast när vi skulle testa flygel innan vi skulle spela så tappade jag bort mig ! Men det löste sig tillslut som tur var. Ville bara typ visa att jag lever. Ska gå och dö nu, jag har såååå ont i magen !!




Tisdag =D

Heeeeeeeeeeeeeeej !

Haha =) Dagen var okej. Fast Birgitta var typ på dålgt humör idag haha (?) Nejdå men jag fick tre utskällningar på en dag ! Första för att jag glömt engelskaboken, andra för att någon viss klasskompis.. höhö, blev sur. Den tredje för att jag inte fattade ett skit i matten.. ? Den första fattar jag men resten ? Aja, nog om det. Vi hade typ engelska hela förmiddagen och det var rätt trögt. Men det gick i alla fall så blev klar med workbook, det som jag skulle göra och hann skriva ganska mycket på min fritext. Känns verkligen som om jag sjunkit i engelska och det känns inte  så där toppen =/ Jag som hade "god marginal" på engelska, nu kommer jag typ få "når målen" eller så. Typiskt :S Men sen hade vi lunch och det var väl sådär som vanligt då. Vi skrattade asmycket på maten haha. Sofia och jag skrattade asmycket för det där igår i stallet och jag plockade mat från Lovisa, Lawin och alla andra som vanligt haha =D På rasten hann vi inte göra så mycket för Ellen och Lawin skulle ha slöjd sen, då gick jag och körde femton med Emma, Lovisa, Sandra, Izabelle och alla typ. Sen hade vi matte och det gick bra till en början. Sen fattade jag ingenting och Birgitta tyckte inte att jag hade försökt men det hade jag (?) Så ah. Inte så kul då. Det var i alla fall min lilla dag det, kyssar <3


Rasten <3


RSS 2.0